Ինչ է տեղի ունենում, երբ խառնում եք բազուկը, գազարը և խնձորը
Այս օգտակար հյութը պատրաստելու համար անհրաժեշտ է ընդամենը 3 տեսակի մթերք և հյութաքամիչ:
Ըմպելիք բազուկից, գազարից և խնձորից
Բաղադրիչներ
1. Մեծ խնձոր – 1 հատ
2. Փոքր գազար – 2 հատ
3. Հում, ոչ մեծ բազուկ – 1 հատ
Պատրաստման եղանակը
1. Լավ լվանալ բանջարեղենները և մաքրել կեղևը: Խնձորը կեղևազրկել պետք չէ:
2. Հեռացնել խնձորի կորիզները, բոլոր բաղադրիչները կտրատել խորանարդիկների:
3. Մթերքները լցնել հյութաքամիչի մեջ: Եթե օգտագործում եք բլենդեր, ապա ավելացնել 1 բաժակ ջուր:
4. Պատրաստի հյութի մեջ կարելի է ավելացնել մեղր կամ կիտրոնի հյութ:
Բանջարեղենային հյութի օգտակարությունը
1. Օրգանիզմն ապահովում է վիտամիններով և հանքանյութերով:
2. Դանդաղեցնում է ծերացման գործընթացը:
3. Բարելավում է տեսողությունը և ամրացնում է աչքի մկանները:
4. Բարելավում է ուղեղի գործունեությունը և հիշողությունը:
5. Կարգավորում է ներքին օրգանների աշխատանքը:
6. Պայքարում է հիվանդությունների դեմ:
7. Փոքրացնում է բորբոքումը:
8. Օգնում է ազատվել ավելորդ քաշից:
9. Մաքրում է արյունը և օրգանիզմը:
10. Վերացնում է բերանի տհաճ հոտը:
11. Բուժում է կոկորդը:
12. Հանում է մկանների լարվածությունը:
13. Երիտասարդացնում է մաշկը:
Ինչպես տեսնում եք, այս հյութի օգտագործումն օգնում է պահպանել առողջությունը: Ինչպես հաղորդում է fithacker.ru-ն, այս ըմպելիքի գլխավոր առավելությունը քաղցկեղային հիվանդությունների դեմ պայքարն է: Հետազոտությունները ցույց են տվել, որ բազուկը պարունակում է ֆլավոնոիդ, որը կանգնեցնում է չարորակ ուռուցքների աճը:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը