Լցոնած հավկիթներ. 26 տարբեր միջուկներ
Եթե ցանկանում եք ինչ-որ ոչ ավանդական ուտեստ պատրաստել, որը կհամապատասխանի օրվա խորհրդին, բայց նաև կլինի ինքնատիպ և կզարմացնի Ձեր հյուրերին, առաջարկում ենք 26 տարբեր միջուկներ, որոնցով կարող եք լցոնել հավկիթները:
1. Տապակել մանր կտրատված սոխը և խառնել դեղնուցի հետ:
2. Պինդ պանիրը՝ սխտորի, մայոնեզի և դեղնուցի հետ:
3. Դեղնուցը՝ մանր կտրատված ձիթապտղի և մայոնեզի հետ:
4. Կարմիր կամ սև խավիար, դեղնուց չավելացնել:
5. Մանր քերիչով անցկացրած պանիր, ընկույզ, մայոնեզ և սխտոր:
6. Թյունոս կամ սայրա՝ ձիթապտղի հետ:
7. Խեցգետին և դեղնուց:
8. Քերիչով անցկացրած դեղնուց, թթու վարունգ, մայոնեզ, մանանեխ:
9. Թյունոս, տապակած սոխ, դեղնուց:
10. Խոզապուխտ, կանաչի, դեղնուց:
11. Յուրաքանչյուր պաշտետ և դեղնուց:
12. Յուրաքանչյուր ապխտած ձուկ և դեղնուց:
13. Տապակած սունկ, թթվասեր, դեղնուց:
14. Աղի ծովատառեխ, թարմ խնձոր, մարինացված սոխ:
15. Կանաչ ոլոռ, դեղնուց, մայոնեզ:
16. Ավոկադո, խեցգետին, մայոնեզ:
17. Սունկ, դեղնուց, համեմունքներ, մայոնեզ:
18. Դեղնուց, տապակած սոխ:
19. Դեղնուց, տապակած սոխ, տապակած սունկ, թթվասեր:
20. Դեղնուց, տապակած սոխ, սաղմոնաձուկը՝ ձեթի մեջ:
21. Դեղնուց, տապակած շամպինիոն, խոզապուխտ, տապակած սոխ, մայոնեզ:
22. Դեղնուց, կանաչ ոլոռ կամ լոբի:
23. Խեցգետին, թուզ, սխտոր, մայոնեզ:
24. Ֆորշմակ:
25. Սագի լյարդը բարակ շերտատել և տապակել օղակաձև կտրատված սոխի հետ, խառնել դեղնուցի, կարագի և բեշամելի հետ, աղ և սև պղպեղ ցանել, կոնյակ ավելացնել:
26. Խեցգետին:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը