Կաղամբի հյութը մեղրի հետ. օգտակար դեղամիջոց թոքերի հիվանդությունների համար

Տեղյա՞կ եք արդյոք, որ կաղամբն ամենաօգտակար և մատչելի միջոցն է՝ տարատեսակ հիվանդությունները կանխարգելելու և բուժելու համար: Թարմ կաղամբի 100 գրամը պարունակում է 42 մգ վիտամին C: Կաղամբը հարուստ է նաև վիտամին A-ով, ֆոլաթթվով, մագնեզիում, երկաթ, ֆոսֆոր, կալցիում, կալիում և նատրիում է պարունակում:

Կաղամբի մի քանի տեսակներ կան, բայց ամենատարածվածներն են սպիտակն ու մանուշակագույնը: Մանուշակագույն կաղամբն ամենաօգտակարն է, քանի որ այն 7 անգամ ավելի ուժեղ է, քան սպիտակը:

Կաղամբը լավ է ուտել թարմ վիճակում, աղցանի մեջ կամ թեթևակի խաշած: Կաղամբի կանոնավոր օգտագործումն օգնում է սակավարյունության, անքնության, դեպրեսիայի և անհանգստության դեպքում: Խաշած կաղամբը հրաշալի միջոց է գարնանային դետոքսիկացիայի և թուլության, անհանգստության, նյարդային ճնշման ու թույլ կենտրոնացման համար:

kaxambԿաղամբը լի է հակաքաղցկեղային բաղադրիչներով, որոնք օգնում են շագանակագեղձի, հաստ աղիի քաղցկեղների և միզապարկի խնդիրների դեպքում: Այն նաև ունի հակաբորբոքային նշանակությունը, որն օգնում է բուժել այնպիսի բորբոքային հիվանդություններ, ինչպիսիք են ռևմատիզմն ու արթրիտը:

Կարդացեք նաև

Կաղամբի հյութը մեղրի հետ համադրության դեպքում ուժեղ և օգտակար դեղամիջոց է թոքերի հիվանդությունների ժամանակ: Այս համադրությունը մաքրում է շնճուղիները և օգնում ասթմայի և բրոնխիտի դեպքում:

Կաղամբի բուժական հատկանիշները.

  • Քաղցկեղի դեմ կանխարգելիչ միջոց է
  • Օգնում է շնչուղիների հիվանդությունների ժամանակ
  • Մաքրում է ամբողջ օրգանիզմը
  • Օգնում է ավելորդ քաշ գցել
  • Հակաբորբոքային միջոց է
  • Ամրապնդում է իմունիտետը
  • Բուժում է ստամոքսի խոցը
  • Լավացնում է կենտրոնացման կարողությունը
  • Լավացնում է մարսողական գործընթացները
  • Հանգստացնում է ընկճախտը (դեպրեսիան)

Նյութը հրապարակման պատրաստեց Լիլիթ Հարությունյանը

Տեսանյութեր

Լրահոս