Բաժիններ՝

Նշվել է հավի ամենաօգտակար մասը

Սննդաբան Քեթի Դրաքֆորդը հայտարարել է, որ հավի ամենաօգտակար մասը կրծքամիսը չէ, ինչպես շատերը կարծում են։ Նրա խոսքերը մեջբերում է El Economista-ն։

Դրաքֆորդը նշել է, որ հավի ամենաօգտակար կտորը կրծքամսի ստորին հատվածն է: Այն գրեթե չի պարունակում յուղ, շատ նուրբ է և այնքան չոր չէ, որքան կրծքամիսը:

Նրա խոսքով՝ կրծքամսի ստորին հատվածի 100 գրամը պարունակում է 110 կալորիա, 25 գրամ սպիտակուց և ընդամենը մոտ մեկ գրամ ճարպ։ Ավելին, իր փոքր չափի շնորհիվ այն ավելի արագ է եփվում։

Դրաքֆորդը կոչ է արել սահմանափակել ազդրերի և թևիկների օգտագործումը, քանի որ դրանք հարուստ են ճարպով։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս