Բաժիններ՝

Բանջարեղենով գրիլ

Բաղադրիչները՝

  • 1 հատ բադրիջան
  • 2 ցողուն պրասասոխ
  • 2 հատ քաղցր պղպեղ
  • 2 հատ դդմիկ
  • 1 հատ ծաղկակաղամբ
  • 1 ճ.գ. բալզամային քացախ
  • 1 ճ.գ. մանանեխ (горчица)
  • 1 ճ.գ. մաղադանոսի կտրտած տերևներ
  • 1 թ.գ. կտրտած սխտոր
  • 2 ճ.գ. ձեթ
  • 1 բաժակ մայոնեզ

Պատրաստման եղանակը

Բադրիջանը երկար կտրատեք, աղ արեք, թողեք 15 րոպե, ապա լվացեք ու չորացրեք:

Պրասասոխի ցողունները կիսեք, քաղցր պղպեղը 8 մասի բաժանեք: Դդմիկը երկար կտրատեք:

Կարդացեք նաև

Ծաղկակաղամբը մասնատեք, 2 րոպեով մտցրեք եռացող աղաջրի մեջ, ապա հովացրեք ու կտրատեք:

Մարինադի համար բալզամային քացախը խառնեք մանանեխի և մաղադանոսի տերևների կեսի հետ, հարեք՝ ավելացնելով ձեթը:

Բանջարեղենը 5 րոպե խորովեք ցանցի վրա՝ շրջելով ու վրան մարինադ քսելով:

Սոուսի համար սխտորը խառնեք մայոնեզի ու մնացած կանաչու հետ:

Մատուցելիս բանջարեղենը տեղադրեք սկուտեղի մեջ: Սոուսն առանձին մատուցեք:

Տեսանյութեր

Լրահոս