Բաժիններ՝

Գազարով, ձվով, լավաշով ռուլետ

Բաղադրիչները՝

  • լավաշ- 1 հատ
  • գազար- 2 հատ
  • ձու- 2 հատ
  • հալած պանիր- 1 հատ
  • մայոնեզ- 2-3 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը՝

Գազարն ու ձուն եփեք: Մաքրեք:

Հալած պանիրը, գազարը և ձուն խոշոր քերիչով քերեք: Խառնեք: Կարող եք ձեր ճաշակով համեմել:

Կարդացեք նաև

Լավաշը բացեք, փռեք, վրան բարակ շերտով մայոնեզ քսեք: Մայոնեզի վրա լցրեք միջուկը, ռուլետի պես փաթաթեք, 30 րոպեով տեղադրեք սառնարանում: Հանեք, համաչափ կտրատեք ու մատուցեք:

Տեսանյութեր

Լրահոս