Վարունգով աղցան՝ նավակներ
                                    Բաղադրիչները՝
- 2 հատ վարունգ
 - 2 հատ ծովախեցգետնի ձողիկներ
 - 1 հատ ձու
 - 2 ճ.գ. պահածոյացված եգիպտացորեն
 - 2 ճ.գ. մայոնեզ
 - աղ ու աղացած սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
 
Պատրաստման եղանակը
Վարունգները լվացեք, ձուն խաշեք ու մաքրեք:
Վարունգները կիսեք, փոքր գդալով միջուկը հեռացրեք, վարունգից խորը նավակներ ստացեք:
Մանր կտրատեք ծովախեցգետնի ձողիկները, վարունգի միջուկը, ձուն: Լցրեք մի մեծ պնակի մեջ:
Մի պտղունց աղ ու աղացած սև պղպեղ արեք, ավելացրեք մայոնեզն ու խառնեք:
Վարունգից նավակները լցոնեք ստացված միջուկով, զարդարեք կանաչիով ու մատուցեք:
 
 
 
 
                                    
                        
                        
                        
                        
                        
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    