Վարունգով աղցան՝ նավակներ
Բաղադրիչները՝
- 2 հատ վարունգ
- 2 հատ ծովախեցգետնի ձողիկներ
- 1 հատ ձու
- 2 ճ.գ. պահածոյացված եգիպտացորեն
- 2 ճ.գ. մայոնեզ
- աղ ու աղացած սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Վարունգները լվացեք, ձուն խաշեք ու մաքրեք:
Վարունգները կիսեք, փոքր գդալով միջուկը հեռացրեք, վարունգից խորը նավակներ ստացեք:
Մանր կտրատեք ծովախեցգետնի ձողիկները, վարունգի միջուկը, ձուն: Լցրեք մի մեծ պնակի մեջ:
Մի պտղունց աղ ու աղացած սև պղպեղ արեք, ավելացրեք մայոնեզն ու խառնեք:
Վարունգից նավակները լցոնեք ստացված միջուկով, զարդարեք կանաչիով ու մատուցեք: