Բաժիններ՝

Ալկոհոլային կոկտեյլ «Մեկ կաթիլ կիտրոն»

Բաղադրիչներ

1. Կիտրոն – 1/2 հատ

2. Շաքարավազ – 1 ճ/գ

3. Օղի – 50 մլ

4. Լիկյոր «Թրիփլ սեկ» – 25 մլ

5. Սառույց (խորանարդիկ) – 150 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Մարտինիի համար նախատեսված բաժակը սառեցնել՝ մի քանի րոպե դնելով սառցախցիկում:

2. Թասի մեջ լցնել կիտրոնի հյութը, ավելացնել շաքարավազը և խառնել:

3. Շեյքերի մեջ լցնել օղի, ավելացնել լիկյոր, կիտրոնի հյութ և սառույց:

4. Թափահարել, մինչև հեղուկը սառչի, քամել և լցնել բաժակի մեջ: Մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս