Իդեալական սպիտակ ջնարակ՝ վանիլային տորթերի համար
Բաղադրիչներ
1. Ժելատին – 0.5 թ/գ
2. Ջուր – 3 ճ/գ
3. Կիտրոնաթթու
4. Շաքարավազ – 100 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Ժելատինը խառնել ջրի հետ: Թողնել, որ ուռչի:
2. Կաթսայի մեջ լցնել շաքարավազը, ավելացնել ջուր և կիտրոնաթթու: Հասցնել եռման և եփել 1 րոպե:
3. Վերցնել կրակից և ավելացնել ժելատինը: Հինգ րոպե հարել:
4. Պետք է ստացվի ձյան նման սպիտակ ջնարակ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյան