Բաժիններ՝

Կարտոֆիլով կոտլետ՝ շվեյցարական բաղադրատոմսով

Բաղադրիչներ

1. Կարտոֆիլ – 5 հատ
2. Յուղ – տապակելու համար
3. Աղ, սև պղպեղ
4. Սոխ – 2 հատ
5. Հավի լյարդ – 300 գ
6. Կանաչիներ

Պատրաստման եղանակը

1. Կարտոֆիլը անցկացնել քերիչով և քամել:

Կարդացեք նաև

2. Կարտոֆիլը համեմել աղով և պղպեղով: Հավի լյարդը խաշել և շատ մանր կտրատել:

3. Սոխը մանր կտրատել և տապակել, մինչև ոսկեգունի:

4. Բոլոր բաղադրիչները խառնել, կոտլետներ ձևավորել և տապակել: Կարելի է նաև տապակել բլիթի մեծությամբ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս