Բաժիններ՝

Լեչո՝ պատրաստված սմբուկից

Բաղադրիչներ

1. Սմբուկ – 2-3 հատ

2. Սոխ – 2 հատ

3. Լոլիկ – 4-5 հատ

4. Սխտոր – 2-3 պճեղ

5. Քաղցր պղպեղ – 2-3 հատ

6. Բուսական յուղ

7. Աղ, աղացած սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Պղպեղը մաքրել և կտրատել:

2. Լոլիկները կտրատել:

3. Սոխը բարակ կտրատել:

4. Սմբուկները մաքրել և կտրատել:

5. Սմբուկները տապակել, այնուհետև՝ սոխը:

6. Ավելացնել կտրատված պղպեղները:

7. Լցնել լոլիկի կտորները և սխտորը:

8. Լցնել լոլիկի հյութը և շոգեխաշել, մինչև պատրաստ լինելը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս