Բաժիններ՝

Ինչ պատրաստել նախաճաշին. պարզ և արագ բաղադրատոմս

Տապակած բեկոնով և պանրով սենդվիչ պատրաստելու համար անհրաժեշտ է՝

  • Հաց – 2 կտոր
  • Բեկոն – 2 շերտ
  • Պանիր – 2 կտոր
  • Մարինացված վարունգ – 1 կտոր

Պատրաստման եղանակը

1. Բեկոնը տապակել չոր տապակի մեջ:

2. Մարինացված վարունգը շերտատել:

3. Հավաքել սենդվիչը. հացի մեկ կտորի վրա դնել վարունգը, բեկոնը և պանիրը։ Փակել հացի երկրորդ կտորով:

4. Սենդվիչը տապակել հինգից յոթ րոպե։ Բեկոնը մի փոքր կչորանա, պանիրը կհալվի, իսկ հացը կդառնա խրթխրթան։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս