Կանաչիով ձվածեղ
Բաղադրիչները ՝
- 10 հատ ձու
- մի փունջ համեմի, սամիթի ու մաղադանոսի տերևներ
- 6 ճ/գ կաթ
- 5 ճ/գ բուսական յուղ
- աղացած պղպեղների խառնուրդ
- աղ
Պատրաստման եղանակը
Կանաչին մանր կտրատեք:
Ձվերը հարեք կաթի ու կանաչիների հետ մինչև փրփրելը: Հարելու վերջում ավելացրեք աղն ու պղպեղների խառնուրդը:
Բուսական յուղը տաքացրեք թավայի մեջ:
Ձվի զանգվածը լցրեք տաք թավայի մեջ, 3 րոպե տապակեք:
Ձվածեղը շրջեք, ևս 2 րոպե տապակեք մյուս կողմը:
Մատուցեք չերրի լոլիկների ու կանաչ սոխի հետ: