Բաժիններ՝

Կանաչիով ձվածեղ

Բաղադրիչները ՝

  • 10 հատ ձու
  • մի փունջ համեմի, սամիթի ու մաղադանոսի տերևներ
  • 6 ճ/գ կաթ
  • 5 ճ/գ բուսական յուղ
  • աղացած պղպեղների խառնուրդ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը

Կանաչին մանր կտրատեք:

Ձվերը հարեք կաթի ու կանաչիների հետ մինչև փրփրելը: Հարելու վերջում ավելացրեք աղն ու պղպեղների խառնուրդը:

Կարդացեք նաև

Բուսական յուղը տաքացրեք թավայի մեջ:

Ձվի զանգվածը լցրեք տաք թավայի մեջ, 3 րոպե տապակեք:

Ձվածեղը շրջեք, ևս 2 րոպե տապակեք մյուս կողմը:

Մատուցեք չերրի լոլիկների ու կանաչ սոխի հետ:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս