Բաժիններ՝

Բլղուրով ու ապխտած երշիկով աղցան

Բաղադրիչները՝

  • 120 գ բլղուր
  • 160 գ լոլիկ
  • 160 գ ապխտած երշիկ
  • կես փունջ մաղադանոս
  • 2 պճեղ սխտոր
  • 1 թ.գ. խնկածաղիկ (орегано)
  • 2 պտղունց կծու կարմիր պղպեղ
  • 2 ճ.գ. ձիթապտղի յուղ
  • 2 թ.գ. կիտրոնի հյութ

Պատրաստման եղանակը՝

Բլղուրը եփեք ու քամեք: Ցողեք ձիթապտղի յուղով ու կիտրոնի հյութով:

Երշիկն ու լոլիկը խոշոր կտորներով կտրատեք: Մաղադանոսն ու սխտորը մանր կտրատեք:

Կարդացեք նաև

Աղցանի բաղադրիչները խառնեք իրար, համեմեք կարմիր պղպեղի ու խնկածաղիկի խառնուրդով:

Մատուցեք:

Տեսանյութեր

Լրահոս