Բաժիններ՝

Հավի լյարդը` թթվասերով

Բաղադրիչները

Հավի լյարդ- 1.5 կգ

Գինի պորտֆեյն- 50 մլ

Նեխուր- 2 ձող

Թթվասեր- 5 ճ/գ

Սերուցքային կարագ- 50 գ

Բուսական յուղ

Աղ, պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Հավի լյարդը և նեխուրը կտրատել։

Կարագը և բուսական յուղը տապակի մեջ տաքացնել, լյարդն ու նեխուրը տապակել, աղ անել։

Թավայի միջից հանեք նեխուրով տապակած լյարդը,  գինին լցրեք տաքացրած տապակի մեջ և եփել թույլ կրակի վրա 2-3 րոպե։ Այնուհետև ավելացնել թթվասերը և շարունակել եփել սոուսը՝ պարբերաբար խառնելով։ Աղ և պղպեղ ավելացնել՝ ըստ ճաշակի։

Պատրաստի սոուսի մեջ լցնել քարավուզով հետ տապակած լյարդը և լավ խառնել։

Մատուցեք ցանկացած գարնիրով:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս