Բաժիններ՝

Ձվածեղն այս տարբերակով դեռևս չեք փորձել

Բաղադրիչներ

1. Ձու – 3 հատ

2. Սպանախ – 50 գ

3. Լոլիկ

4. Կաթ – 2 ճ/գ

5. Համեմունքներ

Պատրաստման եղանակը

1. Սպանախը եփել 3-4 րոպե:

2. Ձվերը հարել համեմունքների և կաթի հետ:

3. Սպանախը և լոլիկները կտրատել, մի քանի րոպե շոգեխաշել կարագով:

4. Բանջարեղենի վրա լցնել հարած ձվերը: Ծածկել կափարիչով և եփել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս