 
                        Ձվածեղն այս տարբերակով դեռևս չեք փորձել
 
                                    Բաղադրիչներ
1. Ձու – 3 հատ

2. Սպանախ – 50 գ

3. Լոլիկ

4. Կաթ – 2 ճ/գ

5. Համեմունքներ
Պատրաստման եղանակը
1. Սպանախը եփել 3-4 րոպե:
2. Ձվերը հարել համեմունքների և կաթի հետ:
3. Սպանախը և լոլիկները կտրատել, մի քանի րոպե շոգեխաշել կարագով:
4. Բանջարեղենի վրա լցնել հարած ձվերը: Ծածկել կափարիչով և եփել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը
 
  
  
  
 
                                    
 
                         
                         
                         
                         
                         
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                    
 
                         
                         
                         
                        