Բաժիններ՝

Տոսկանական աղցան՝ նարնջով և ընկույզով

Բաղադրիչներ

1. Հոռոմ-սամիթ – 1 հատ

2. Նարինջ – 1 հատ

3. Սոխ – 1 հատ

4. Ռուկոլա – 1 փունջ

5. Նեխուր – 2 ցողուն

6. Ընկույզ – 50 գ

7. Ձիթայուղ – 50 մլ

8. Աղ

9. Հատիկավոր պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Հոռոմ-սամիթը մաքրել, բարակ շերտատել:

2. Շերտատել նաև սոխը:

3. Ռուկոլան ձեռքով կտրատել:

4. Նեխուրը մաքրել, շերտատել, ավելացնել արդեն շերտատված բաղադրիչներին:

5. Նարնջի հյութը քամել, լցնել աղցանի մեջ:

6. Ընկույզը մանր կտրատել, ավելացնել աղցանին: Համեմել աղով, ձիթայուղ լցնել: Խառնել և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս