Բաժիններ՝

Ապուր՝ պատրաստված հավի աղացած մսով և հալած պանրով

Բաղադրիչներ

1. Հավի ֆարշ – 250-300 գ

2. Հալած պանիր – 150 գ

3. Կարտոֆիլ – 250 գ

4. Սոխ – 70 գ

5. Սխտոր – 1 պճեղ

6. Տոմատի սոուս – 2-3 ճ/գ

7. Բուսայուղ – 2 ճ/գ

8. Աղ, սև պղպեղ

9. Թարմ սամիթ

10. Ջուր – 1 լ

Պատրաստման եղանակը

1. Սոխը և սխտորը խորանարդաձև մանր կտրատել:

2. Կարտոֆիլը նույնպես խորանարդաձև կտրատել:

3. Կաթսայի մեջ բուսայուղ տաքացնել, սոխն ու սխտորը տապակել, մոտ 3-4 րոպե:

4. Ավելացնել հավի ֆարշը:

5. Տապակել ֆարշը և սոխը 5-7 րոպե:

6. Ավելացնել տոմատի սոուսը:

7. Հետո ավելացնել կարտոֆիլը, ջուր լցնել, հասցնել եռման և եփել 15-20 րոպե:

8. Ավելացնել հալած պանիրը, աղ և սև պղպեղ ցանել, խառնել:

9. Եփել ապուրը ևս 5-7 րոպե:

10. Պատրաստի ապուրը լցնել ափսեների մեջ, զարդարել սամիթով, մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս