Բաժիններ՝

Տանը պատրաստեք Տիկ-տոկի հիթ դարձած սուրճը

Բաղադրիչներ

1. Նարնջի հյութ – 150 մլ
2. Կարամելի օշարակ – 20 մլ
3. Էսպրեսսո- 50 մլ
4. Սառույց – 3-4 խորանարդ
5. Նարնջի կտոր

Պատրաստման եղանակը

Կարդացեք նաև

1. Բաժակի մեջ լցնել կարամելի օշարակը, ապա նարնջի հյութն ու սուրճը։

2. Ավելացնել մի քանի սառցաբեկոր:

3. Զարդարել նարնջի կտորով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս