Բաժիններ՝

Ֆրանսուհիների ամենասիրելի բաղադրատոմսերից մեկը

Չնայած նրան, որ Փարիզը ասոցացվում է բագետների և կրուասանների հետ, Ֆրանսիան գուրմանների երկիր է։
ELLE-ը ներկայացնում է ֆրանսուհիների ամենասիրելի բաղադրատոմսերից մեկը՝ եփված դդում:

Բաղադրիչներ

1. Դդում – 500 գ
2. Մեղր – 3 ճ/գ
3. Ձիթայուղ – 3 ճ/գ
4. Ռոազմարին – 1 փունջ
5. Աղ և սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Կարդացեք նաև

1. Դդումը մաքրել և օղակաձև կտրատել: Մեղրի և ձիթայուղի խառնուրդով պատել դդումի կտորները, համեմել աղով և պղպեղով:

2. Տապակը պատել փայլաթիթեղով և շարել դդումները: Վրան դնել ռոզմարինի ճյուղերը:

3. Վերևից ծածկել փայլաթիթեղով և դնել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցը։ Եփել 30-40 րոպե։

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս