Լավագույն նախաճաշը հանգստյան օրվա համար
Բաղադրիչներ
1. Կաթ – 170 մլ
2. Կարագ – 150 գ
3. Ալյուր – 150 գ
4. Ձվի սպիտակուցներ – 3 հատ
5. Շաքարավազ, վանիլին
6. Միրգ, շոկոլադ, մեղր, հարած սերուցք
Պատրաստման եղանակը
1. Կաթսայի մեջ տաքացնել կաթը և մեջը հալեցնել կարագը։ Ավելացնել վանիլին։ Երբ զանգվածը տաքանա մինչև մոտ 50 աստիճան, կաթսան վերցնել կրակից և հարելով ավելացնել ալյուրը: Պետք է ստացվի հարթ զանգված:
2. Հարել ձվի սպիտակուցը և շաքարավազը, մինչև պնդանա։ Զգուշությամբ խառնել ստացված երկու զանգվածները:
3. Վաֆլի պատրաստելու համար նախատեսված սարքը պատել կարագով և եփել վաֆլիները 5-7 րոպե:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը