Բաժիններ՝

Լավագույն նախաճաշը հանգստյան օրվա համար

Բաղադրիչներ

1. Կաթ – 170 մլ
2. Կարագ – 150 գ
3. Ալյուր – 150 գ
4. Ձվի սպիտակուցներ – 3 հատ
5. Շաքարավազ, վանիլին
6. Միրգ, շոկոլադ, մեղր, հարած սերուցք

Crispy Belgian Waffles - Jo Cooks

Պատրաստման եղանակը

Կարդացեք նաև

1. Կաթսայի մեջ տաքացնել կաթը և մեջը հալեցնել կարագը։ Ավելացնել վանիլին։ Երբ զանգվածը տաքանա մինչև մոտ 50 աստիճան, կաթսան վերցնել կրակից և հարելով ավելացնել ալյուրը: Պետք է ստացվի հարթ զանգված:

2. Հարել ձվի սպիտակուցը և շաքարավազը, մինչև պնդանա։ Զգուշությամբ խառնել ստացված երկու զանգվածները:

3. Վաֆլի պատրաստելու համար նախատեսված սարքը պատել կարագով և եփել վաֆլիները 5-7 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս