Բաժիններ՝

Հավը՝ ոսպով ու եգիպտացորենով

Բաղադրատոմս

1. հավի կրծքամիս – 300-400 գրամ

2. ոսպ – 160 գրամ

3. եգիպտացորեն – 250 գրամ

4. պղպեղ բուլղարական – 1 հատ

5. կարրի համեմունք- ըստ ճաշակի

6. բուսայուղ

7. աղ

8. պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Ոսպը 15 րոպե եփել 1 լ եռացրած ջրով, ապա քամել։

2. Բուլղարական պղպեղը կտրատել ու եգիպտացորենի հետ տապակել բուսայուղով։

3. Ավելացնել ոսպը, կարրին և շարունակել տապակել։

4. տապակել հավի փափկամիսը և պատրաստ լինելուն պես՝ միասին մատուցել։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս