Համեղ տնական երշիկ՝ պատրաստված հավի մսից
Բաղադրիչներ
1. Հավի աղացած միս – 500 գ
2. Կաթ – 200 մլ
3. Կարմիր պղպեղ – 1 թ/գ
4. Աղ, սև պղպեղ
5. Համեմունք հավի համար
Պատրաստման եղանակը
1. Հավի աղացած միսը խառնել կաթի հետ և կես ժամ դնել սառնարանը, այնուհետև ավելացնել համեմունքները և խառնել: Խոհարարական ներարկիչը լցնել ստացված զանգվածով, ծայրը 1.5-2 սմ տրամագծով կտրել:
2. Միսը լցնել սննդային թաղանթի մեջ, զգուշությամբ փաթաթել և եփել եռացող ջրի մեջ 10 րոպե:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը