Բաժիններ՝

Համեղ տնական երշիկ՝ պատրաստված հավի մսից

Բաղադրիչներ

1. Հավի աղացած միս – 500 գ

2. Կաթ – 200 մլ

3. Կարմիր պղպեղ – 1 թ/գ

4. Աղ, սև պղպեղ

5. Համեմունք հավի համար

Պատրաստման եղանակը

1. Հավի աղացած միսը խառնել կաթի հետ և կես ժամ դնել սառնարանը, այնուհետև ավելացնել համեմունքները և խառնել: Խոհարարական ներարկիչը լցնել ստացված զանգվածով, ծայրը 1.5-2 սմ տրամագծով կտրել:

2. Միսը լցնել սննդային թաղանթի մեջ, զգուշությամբ փաթաթել և եփել եռացող ջրի մեջ 10 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս