Բաժիններ՝

Կաթնաշոռ, շոկոլադ, 4 ձու. այն ամենը, ինչ անհրաժեշտ է քաղցր գլուխգործոցի համար

Բաղադրիչներ

1. Ձու – 4 հատ
2. Կաթնաշոռ – 300 գ
3. Շոկոլադ – 100 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Շոկոլադը հալեցնել ջրային գոլորշու վրա, թողնել՝ սառչի, երբեմն խառնելով, որպեսզի այն միատարր մնա:

Կարդացեք նաև

2. Սպիտակուցները առանձնացնել դեղնուցներից: Դեղնուցները հարել կաթնաշոռի հետ, այնուհետև խառնել հալեցրած շոկոլադի հետ:

3. Սպիտակուցները հարել, մինչև փրփրուն զանգված ձևավորվի և զգուշորեն խառնել դեղնուցային զանգվածին:

4. Տապակը պատել յուղաթղթով և լցնել զանգվածը:

5. Տապակը տեղադրել մեկ այլ՝ ջրով լի տապակի մեջ:

6. Թխել 50-55 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս