Քաղցր ռուլետ՝ լավաշով
Բաղադրիչներ
1. Կաթնաշոռ – 1 փաթեթ
2. Շաքարավազ՝ ըստ ցանկության
3. Ելակ՝ ըստ ցանկության
4. Լավաշ – 1 հատ
Պատրաստման եղանակը
1. Կաթնաշոռը և շաքարավազը հարել բլենդերով, ինչից հետո տարածել ստացված զանգվածը լավաշի վրա: Ելակը շերտատել և շարել միջուկի վրա:
2. Լավաշը ռուլետի նման փաթաթել:
3. Կարելի է զարդարել հարած սերուցքով, հատապտուղներով կամ օշարակով: Մատուցել սուրճի հետ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը