Բաժիններ՝

Քաղցր ռուլետ՝ լավաշով

Բաղադրիչներ

1. Կաթնաշոռ – 1 փաթեթ
2. Շաքարավազ՝ ըստ ցանկության
3. Ելակ՝ ըստ ցանկության
4. Լավաշ – 1 հատ

Պատրաստման եղանակը

1. Կաթնաշոռը և շաքարավազը հարել բլենդերով, ինչից հետո տարածել ստացված զանգվածը լավաշի վրա: Ելակը շերտատել և շարել միջուկի վրա:

2. Լավաշը ռուլետի նման փաթաթել:

3. Կարելի է զարդարել հարած սերուցքով, հատապտուղներով կամ օշարակով: Մատուցել սուրճի հետ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս