Բաժիններ՝

Լավաշով սենդվիչ, որը կարելի է ուտել աշխատանքի ընդմիջմանը

Բաղադրիչներ

1. Լավաշ – 1 հատ
2. Հումուս – 1/4 բաժակ
3. Տապակած սմբուկ – 1/4 բաժակ
4. Ձիթապտուղ – 5 հատ
5. Հազարի թերթիկներ

Պատրաստման եղանակը

1. Լավաշի վրա հումուս քսել:

2. Ձիթապտուղը մանր կտրատել:

3. Լավաշի վրա հազարի թերթիկներ դնել, ավելացնել ձիթապտուղները, դնել պատրաստի սմբուկները: Փաթաթել սենդվիչը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս