Բաժիններ՝

Աղցան «Ելիսեյյան դաշտեր». շատ գեղեցիկ և համեղ

Բաղադրիչներ

1. Պինդ պանիր – 200 գ
2. Ապխտած երշիկ կամ խոզապուխտ – 200 գ
3. Խաշած ձու – 3 հատ
4. Թարմ լոլիկ – 1 հատ
5. Թարմ վարունգ – 1 հատ
6. Կանաչիներ
7. Աղ, սև պղպեղ
8. Մայոնեզ

Պատրաստման եղանակը

1. Աղցանը դասավորել շերտերով, բաղադրիչների մի մասը թողնել զարդարելու համար (ինչպես ցուցադրված է նկարում):

Կարդացեք նաև

2. Ձուն անցկացնել խոշոր քերիչով:

3. Պանիրն անցկացնել մանր քերիչով:

4. Վարունգը բարակ շերտատել:

5. Լոլիկը և երշիկը երկար շերտատել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս