Աղցան «Ելիսեյյան դաշտեր». շատ գեղեցիկ և համեղ
Բաղադրիչներ
1. Պինդ պանիր – 200 գ
2. Ապխտած երշիկ կամ խոզապուխտ – 200 գ
3. Խաշած ձու – 3 հատ
4. Թարմ լոլիկ – 1 հատ
5. Թարմ վարունգ – 1 հատ
6. Կանաչիներ
7. Աղ, սև պղպեղ
8. Մայոնեզ
Պատրաստման եղանակը
1. Աղցանը դասավորել շերտերով, բաղադրիչների մի մասը թողնել զարդարելու համար (ինչպես ցուցադրված է նկարում):
2. Ձուն անցկացնել խոշոր քերիչով:
3. Պանիրն անցկացնել մանր քերիչով:
4. Վարունգը բարակ շերտատել:
5. Լոլիկը և երշիկը երկար շերտատել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը