Պանրով կրեկերներ. հրաշալի են քաղցր սուրճի և գարեջրի հետ
Բաղադրիչներ
1. Պինդ պանիր – 100 գ
2. Ալյուր – 100 գ
3. Կարագ – 100 գ
4. Ձվի դեղնուց – 1 հատ
Պատրաստման եղանակը
1. Սառը կարագը ալյուրի հետ կտրատել դանակով:
2. Ավելացնել քերած պանիրը և դեղնուցը: Խառնել բոլոր բաղադրիչները և խմորից գունդ ձևավորել:
3. Փաթաթել սննդային թաղանթով և 30 րոպե դնել սառնարանը:
4. Խմորը բաժանել 2 մասի: Գրտնակել գնդերը:
5. Խմորի շերտից խորանարդիկներ կտրել:
6. Թխել կրեկերները 10 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը