Ձմերուկով սմուզի՝ «Казбек» ռեստորանի շեֆ-բարմենի բաղադրատոմսով
Elle.ru-ը ներկայացնում է Մոսկվայում գտնվող «Казбек» ռեստորանի շեֆ-բարմեն Ստեփան Կուտիմսկու սմուզիի բաղադրատոմդը:
Բաղադրիչեր
1. Ձմերուկ – 100 գ
2. Ազնվամորու խյուս – 100 գ
3. Ռեհան – 5-7 տերև
4. Սառույց – 100 մլ
Պատրաստման եղանակը
1. Ձմերուկից հեռացնել կեղևը և կորիզները:
2. Բոլոր բաղադրիչները լցնել բլենդերի մեջ՝ ներառյալ սառույցը, և հարել՝ մինչև ստացվի միասեռ զանգված:
3. Մատուցել՝ զարդարելով անանուխի թարմ տերևով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը