Բաժիններ՝

Դդումի մուրաբայի պարզ բաղադրատոմս. համն ապշեցուցիչ է

Բաղադրիչներ

1. Դդում – 1 կգ
2. Շաքարավազ – 1 կգ
3. Ջուր – 400 մլ
4. Վանիլին՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

1. Մաքրած դդումը կտրատել խորանարդաձև և 5 րոպե թողնել եռացրած ջրի մեջ:

2. Դրանից հետո դդումի վրա լցնել եռացրած օշարակը և թողնել ամբողջ գիշեր:

3. Առավոտյան եփել 20-30 րոպե և թողնել մի քանի ժամ:

4. Հետո եփել մինչև պատրաստ լինելը:

5. Վերջում ավելացնել վանիլինը:

6. Տաք վիճակում լցնել բանկաների մեջ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս