Բաժիններ՝

Կարտոֆիլային շատ համեղ ուտեստ՝ ընդամենը 5 րոպեում

Բաղադրիչներ

1. Վաղահաս կարտոֆիլ – 3 հատ
2. Հալվող պանիր
3. Ձու – 2 հատ
4. Կաթ – 1 բաժակից մի փոքր քիչ
5. Կանաչ ոլոռ
6. Կանաչի
7. Սխտոր
8. Համեմունքներ

Պատրաստման եղանակը

1. Քերել մաքրած կարտոֆիլը, թասի մեջ ձուն հարել կաթի հետ: Ավելացնել համեմունք:

2. Քերած կարտոֆիլը հաստ շերտով տարածել տաք տապակի մեջ, վրան բուսայուղ ցողել և վրան լցնել ձվակաթնային զանգվածը:

3. Վրայից ավելացնել շերտատած հալվող պանիրը և ծածկել կափարիչով:

4. Պատրաստել ցածր կրակի վրա մոտ 7 րոպե, հետո վերցնել կափարիչը, կտրատել և դնել ափսեների մեջ:

5. Վրան լցնել մանրացրած կանաչի և կանաչ ոլոռ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս