
Կարտոֆիլային շատ համեղ ուտեստ՝ ընդամենը 5 րոպեում

Բաղադրիչներ
1. Վաղահաս կարտոֆիլ – 3 հատ
2. Հալվող պանիր
3. Ձու – 2 հատ
4. Կաթ – 1 բաժակից մի փոքր քիչ
5. Կանաչ ոլոռ
6. Կանաչի
7. Սխտոր
8. Համեմունքներ
Պատրաստման եղանակը
1. Քերել մաքրած կարտոֆիլը, թասի մեջ ձուն հարել կաթի հետ: Ավելացնել համեմունք:
2. Քերած կարտոֆիլը հաստ շերտով տարածել տաք տապակի մեջ, վրան բուսայուղ ցողել և վրան լցնել ձվակաթնային զանգվածը:
3. Վրայից ավելացնել շերտատած հալվող պանիրը և ծածկել կափարիչով:
4. Պատրաստել ցածր կրակի վրա մոտ 7 րոպե, հետո վերցնել կափարիչը, կտրատել և դնել ափսեների մեջ:
5. Վրան լցնել մանրացրած կանաչի և կանաչ ոլոռ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը