Բաժիններ՝

Շոտլանդական ալադիներ. արագ և թեթև նախաճաշ

Բաղադրիչներ

1. Շիճուկ – 80 մլ
2. Ջուր – 50 մլ
3. Ձու – 2 հատ
4. Ալյուր – 100 գ
5. Փխրեցուցիչ – 10 գ
6. Աղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

1. Խառնել շիճուկը և սառը ջուրը:

2. Ավելացնել ձուն և հարել:

3. Ալյուրը խառնել փխրեցուցչի և աղի հետ:

4. Միացնել չոր և հեղուկ բաղադրիչները:

5. Լավ խառնել՝ մինչև միասեռ զանգված ստանալը:

6. Տապակի մեջ մի փոքր բուսայուղ լցնել և տապակել ալադիները:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս