Աղիների մաքրում՝ կտավատի ալյուրի միջոցով

Կտավատի ալյուրն ի վիճակի է տարրալուծել և օրգանիզմից դուրս բերել տոքսինները, շլակները, իջեցնել արյան մեջ խոլեստերինի մակարդակը: Այն կործանիչ ազդեցություն ունի վիրուսների և սնկային ինֆեկցիաների նկատմամբ: Կտավատը դրական ազդեցություն ունի լիպիդների փոխանակման վրա:

Ինչի՞ համար է օգտակար կտավատի ալյուրը

  • Վերին շնչուղիների լորձաթաղանթների բորբոքումների դեպքում
  • Ստամոքսաղիքային տրակտի համար
  • Օգտակար է գաստրիտի, կոլիտների դեպքում
  • Ստամոքսի խոցային և տասներկումատնյա աղու հիվանդությունների դեպքում
  • Միզուղիների հիվանդությունների դեպքում՝ պիելիտ, ցիստիտ
  • Մարմնի ավելորդ քաշի դեպքում

Օգտագործման ձևը

Այս ալյուրն օգտագործվում է ՝ որպես սննդի բաղադրիչ մաս, որն ունի հակապարազիտային ազդեցություն: Մեկ չափաբաժնին՝ 2-3 թ/գ:

Կարդացեք նաև

Աղիների մաքրում

  • 1 շաբաթ-1 դեսերտի գդալ+100 գրամ թթվասեր կամ կեֆիր
  • 2 շաբաթ- 2 դեսերտի գդալ + 100 գրամ կեֆիր կամ թթվասեր
  • 3 շաբաթ- 3 դեսերտի գդալ ալյուր+150 գրամ թթվասեր կամ կեֆիր

Եթե դժվար է գտնել կտավատի ալյուր, ապա կարող եք ինքներդ աղալ կտավատն ու ստանալ այն:

Այս խառնուրդը պետք է ուտել նախաճաշի փոխարեն: Հաստ և բարակ աղիները կմաքրվեն քարերից, պարազիտներից, միևնույն ժամանակ՝ կպահպանեն իրենց միկրոֆլորան: Թթվասերը կարող եք փոխարինել մածունով: Շատ կարևոր է նաև օրվա ընթացքում 2 լ ջուր խմել:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց Լիլիթ Հարությունյանը

Տեսանյութեր

Լրահոս