Բաժիններ՝

Շուլում

Բաղադրիչները՝

  • տավարի միս- 600 գ
  • կարտոֆիլ- 3 հատ
  • բադրիջան- 1 հատ
  • բուլղարական պղպեղ- 1 հատ
  • դդմիկ- կես հատ
  • լոլիկ- 1 հատ
  • սոխ- 1 գլուխ
  • մաղադանոս
  • սև ու կարմիր աղացած պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
  • դափնու տերև- 1 հատ
  • սխտոր- 2 պճեղ
  • խմելի-սունելի- 0,5 թ/գ
  • աղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Միսը լավ լվացեք, վրան ջուր լցրեք, դրեք կրակին, 2 ժամ թույլ կրակի վրա եփեք, փրփուրը հեռացրեք:

Բանջարեղենը լվացեք ու խոշոր կտորներով կտրատեք: Լոլիկի ու բադրիջանի կեղևը հեռացրեք:

Կարդացեք նաև

Պատրաստի արգանակի մեջ նախ լցրեք կարտոֆիլն ու աղը, 10 րոպե եփեք: Ապա ավելացրեք բադրիջանը, դդմիկը, բուլղարական պղպեղը, սոխն ու լոլիկը: Եվս 10-12 րոպե եփեք: Ավելացրեք դափնու տերևը, համեմունքները, կտրտած սխտորն ու մաղադանոսը: Եվս 2-3 րոպե եփեք, կրակն անջատեք:

Ապուրը փակ կափարիչով 20 րոպե թողեք մնա, ապա լցրեք ափսեների մեջ ու մատուցեք:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս