Բաժիններ՝

Ծիսական ապուր` 7 տարբեր ընդեղենով

Բաղադրիչներ`

• թրջած լոբի- կես բաժակ

• թրջած սիսեռ- կես բաժակ

• ոսպ- կես բաժակ

• թրջած ձավար- կես բաժակ

• բրինձ- կես բաժակ

• ոլոռ- կես բաժակ

• եգիպտացորեն- կես բաժակ

• ընկույզ- կես բաժակ

• չիր- կես բաժակ

• յուղ կամ ձեթ- 3 ճ/գ

• ալյուր- 2 ճ/գ

• սոխ- 2 գլուխ, կտրատած

• կանաչի

• կարմիր և սև պղպեղ

• դաղձ, ուրց

• աղ

Պատրաստման եղանակը`

Խաշել թրջած հատիկեղենը, ավելացնել ոսպը, բրինձը։ Եփվելուց հետո ավելացնել ոլոռն ու եգիպտացորենը, ապա մանրացված ընկույզն ու չրերը։

Ալյուրը բացել ջրով և լցնել ապուրի վրա։ Ավելացնել սոխառածը, կանաչին և համեմունքները։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս