 
                        Տաք աղցան, որը կդառնա այս աշնան Ձեր ֆավորիտը
 
                                    Բաղադրիչներ
1. Ծաղկակաղամբ – 1 գլուխ

2. Կարմիր սոխ – 1 հատ

3. Խնձոր – 2 հատ

4. Սամիթ – 2 ճ/գ

5. Ձիթայուղ – 3 ճ/գ

6. Աղ, սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
1. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 200 աստիճան:
2. Սոխն ու խնձորները մանր կտրատել:
3. Ծաղկակաղամբը, կարմիր սոխը և խնձորը լցնել մեծ ամանի մեջ, ավելացնել ձիթապտղի յուղը, համեմել աղով և պղպեղով:
4. Բանջարեղենը ցնել տապակի մեջ:
5. Եփել 40 րոպե, մինչև ծաղկակաղամբը կարմրի։ Եփելու ընթացքում բանջարեղենը երկու անգամ խառնել։
6. Բանջարեղենը հանել ջեռոցից, լցնել ափսեների մեջ, զարդարել սամիթով և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը
 
  
  
  
 
                                    
 
                         
                         
                         
                         
                         
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                    
 
                         
                         
                         
                        