Իդեալական կազմվածքի համար. ցածր կալորիականությամբ ապուր
Բաղադրիչներ
1. Շամպինիոններ – 5-7 հատ
2. Պանրիկներ – 2 հատ
3. Բրոկկոլի – 200 գ
4. Կարտոֆիլ – 1-2 հատ
5. Գազար – 1 հատ
6. Աղ, ձիթապտղի յուղ
Պատրաստման եղանակը
1. Շապինիոնները կտրել և 5-10 րոպե տապակել: Գազարը քերել և նույնպես տապակել:
2. Բրոկոլին մանրացնել:
3. Կարտոֆիլը կտրատել: Բոլոր բաղադրիչները լցնել եռացող ջրի մեջ, համեմել աղով և եփել 10 րոպե:
Այդ ընթացքում պանրիկները ավելացնել ապուրին:
4. Եփել ևս 5 րոպե, մատուցելիս զարդարել սամիթով և չորահացով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը