Բաժիններ՝

Ամռան ամենասիրված աղանդերը պատրաստեք տանը. կպահանջվի 7 րոպե

Պատրաստման եղանակը

1. Յուղոտ կաթնաշոռ – 200 գ

2. Կաթ – 50 մլ

3. Եփած խտացրած կաթ – 0.5 բանկա

Պատրաստման եղանակը

1. Բլենդերով հարել խտացրած կաթը և կաթնաշոռը: Այնուհետև լցնել կաթը և կրկին հարել:

2. Կաթնաշոռային զանգվածը լցնել կաղապարի մեջ:

3. Դնել սառցախցիկը 4-5 ժամ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս