Բաժիններ՝

Հավի պատրաստման լավագույն տարբերակը. իտալական բաղադրատոմս

Բաղադրիչներ

1. Հավ – 1 կգ

2. Պահածոյացված կանաչ ոլոռ – 400 գ

3. Գազար – 3 հատ

4. Թթվասեր – 1 բաժակ

5. Դափնու տերև – 2 հատ

Պատրաստման եղանակը

1. Հավը կտորների բաժանել, համեմել աղով և տապակել, շարել տապակի մեջ:

2. Գազարն անցկացնել խոշոր քերիչով և տապակել, լցնել հավի վրա:

3. Ավելացնել ոլոռը, թթվասերը, դափնու տերևը:

4. Շոգեխաշել ջեռոցի մեջ 15-20 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս