Նախաշաճ, որից գոհ կմնա ամբողջ ընտանիքը
Բաղադրիչներ
1. Բրոկկոլի
2. Սունկ
3. Ձու – 2 հատ
4. Պանիր – 20 գ
5. Կարագ – 1 ճ/գ
6. Աղ, սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
1. Բրոկկոլին խաշել, դնել մի կողմ: Կարագը հալեցնել տապակի մեջ և ավելացնել սունկը:
2. Խառնել, մինչև սունկը շագանակունի: Ձվերը հարել, համեմել աղով և պղպեղով: Հարած ձվերը լցնել տապակված սնկի վրա:
3. Օմլետը ծալել, մի կեսի վրա լցնել բրոկկոլին և պանիրը: Տապակել օմլետը 1-2 րոպե:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը