Ամանորյա կակաո՝ սերուցքով
Բաղադրիչներ
1. Կաթ – 500 մլ
2. Կակաոյի փոշի – 2-3 ճ/գ
3. Շաքարավազ – 2-3 ճ/գ
4. Հարած սերուցք
Պատրաստման եղանակը
1. Կաթը եռացնել:
2. Կակաոն լցնել տարայի մեջ:
3. Մի փոքր կաթ լցնել կակաոյի վրա:
4. Լավ խառնել զանգվածը, լցնել կաթին:
5. Ավելացնել շաքարավազը և կրկին տաքացնել կաթը:
6. Լցնել բաժակների մեջ, ձևավորել հարած սերուցքով և միանգամից վայելել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը