Կիտրոնային սուֆլե. այսպիսի բան դուք դեռ չեք փորձել
Բաղադրիչներ
1. Անյուղ կաթնաշոռ – 1 ճ/գ
2. Ձու – 1 հատ
3. Կիտրոնի հյութ – 1 ճ/գ
4. Կիտրոնի կեղև
5. Քաղցրացուցիչ
Պատրաստման եղանակը
1. Դեղնուցն առանձնացնել սպիտակուցից: Դեղնուցը, կաթնաշոռը, մեկ կիտրոնի քերած կեղևը և կիտրոնի հյութը հարել:
2. Առանձին հարել սպիտակուցը և ավելացնել քաղցրացուցիչը:
3. Հարած սպիտակուցը լցնել դեղնուցային զանգվածի մեջ, ինչից հետո զանգվածը լցնել թխման տապակի մեջ:
4. Թխել կիտրոնային սուֆլեն 10-15 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը