Բաժիններ՝

Նիհարում ենք ամռան համար. կաթնաշոռախնձորային տոն

Բաղադրիչներ

1. Խնձոր – 5 հատ
2. Անյուղ կաթնաշոռ – 200 գ
3. Ձու – 1 հատ
4. Բնական յոգուրտ – 100 գ
5. Լայմ – 1 հատ
6. Չամիչ՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

1. Խնձորը մաքրել, կտրատել և ցողել լայմի հյութով:

2. Բլենդերում խառնել կաթնաշոռը, ձուն, յոգուրտը, չամիչը՝ մինչև ստացվի միասեռ զանգված:

3. Խնձորները տեղավորել կաղապարի մեջ և վրան լցնել ստացված խառնուրդը:

4. Տեղավորել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում և թխել մոտ 20-30 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս