Նիհարում ենք ամռան համար. կաթնաշոռախնձորային տոն
Բաղադրիչներ
1. Խնձոր – 5 հատ
2. Անյուղ կաթնաշոռ – 200 գ
3. Ձու – 1 հատ
4. Բնական յոգուրտ – 100 գ
5. Լայմ – 1 հատ
6. Չամիչ՝ ըստ ցանկության
Պատրաստման եղանակը
1. Խնձորը մաքրել, կտրատել և ցողել լայմի հյութով:
2. Բլենդերում խառնել կաթնաշոռը, ձուն, յոգուրտը, չամիչը՝ մինչև ստացվի միասեռ զանգված:
3. Խնձորները տեղավորել կաղապարի մեջ և վրան լցնել ստացված խառնուրդը:
4. Տեղավորել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում և թխել մոտ 20-30 րոպե:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը