Բաժիններ՝

Նարնջային միլքշեյք. հնարավոր չէ խմել առանց հիացմունքի

Բաղադրիչներ

1. Թարմ քամած նարնջի հյութ – 3/4 բաժակ
2. Նարնջի կեղև – 1 ճ/գ
3. Վանիլային պաղպաղակ – 2½ բաժակ
4. Կաթ – 250 մլ
5. Նարնջի կտորներ՝ զարդարելու համար

Պատրաստման եղանակը

1. Կաթը եռացնել, հետո լավ սառեցնել սառնարանում:

2. Քամել նարնջի հյութը:

3. Բոլոր բաղադրիչները հարել բլենդերով:

4. Լցնել բաժակների մեջ և զարդարել նարնջի կտորներով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս