Աշխարհի ամենաարագ պիցցան նրանց համար, ովքեր չեն սիրում խմորի հետ աշխատել
Բաղադրիչներ
1. Կեֆիր – 500 մլ
2. Ձու – 2 հատ
3. Աղ – 0.5 թ/գ
4. Սոդա – 0.5 թ/գ
5. Բուսական յուղ – 2 ճ/գ
6. Ալյուր
Պատրաստման եղանակը
1. Խառնել բոլոր բաղադրիչները՝ ոչ շատ պինդ խմոր ստանալու համար: Խմորը պետք է կպչուն չլինի:
2. Այնուհետև անմիջպաես բացել խմորը և տեղավորել տապակի մեջ:
3. Կարող եք օգտագործել ցանկացած միջուկ:
4. Թխել 30 րոպե, 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը