Ճապոնական ընկերությունը ստեղծել է էլեկտրական գդալ, որը ուժեղացնում է աղի համը
ապոնական ընկերությունը ստեղծել է էլեկտրական գդալ, որը ուժեղացնում է աղի համը։ Այս մասին տեղեկանում ենք ՀՀ-ում Ճապոնիայի դեսպանատան էջից։
Գդալն օգտագործում է թեթև էլեկտրական հոսանք՝ ցածր նատրիում պարունակող մթերքներին առանց հավելյալ աղ ավելացնելու 1,5 անգամ ավելի աղի համ հաղորդելու համար։ Գդալն ունի 4 ինտենսիվության մակարդակ, ինչը հնարավորություն է տալիս ըստ ցանկության հարմարեցնելու համը։