Բաժիններ՝

Մակարոնով կարկանդակ

Բաղադրիչներ

Տավարի աղացած միս – 500 գրամ

Լոլիկ – 3-4 հատ

Սխտոր – 2 պճեղ

Քերած պանիր – 200 գրամ

Մակարոն – 500 գրամ

Ձիթապտղի յուղ – 2 ճ/գ

Կարագ

Աղ, պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Մեծ կաթսայի մեջ մակարոնը կիսաեփ անել, աղ անել, հանել ջրից և անմիջապես ցողել սառը ջրով, ավելացնել ծիթապտղի յուղն ու մի կողմ դնել։

Մեծ տապակի մեջ միսը տապակել կարագով, աղ ու պղպեղ անել, ավելացնել կտրտած լոլիկները և ճզմած սխտորը, շարունակել եփել մոտ 20 րոպե։

Մակարոններն ուղղահայաց դասավորել ջեռոցի տապակի մեջ, քերած պանրի մի մասը և միսը լցնել մակարոնի վրա, ապա պանրի մյուս մասը և եփել ջեռոցում 15-20 րոպե, 180 ջերմաստիճանի տակ։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս