Բաժիններ՝

Ռուսական դասական աղցան  

Բաղադրիչներ`

• 3 փոքր կարտոֆիլ, խաշած

• ծովատառեխ (селёдка) 400 գ

• սոխ 1 փոքր գլուխ, մանր կտրատած

• 3 փոքր բազուկ, խաշած

• 3 փոքր գազար, խաշած

• մայոնեզ 1 բաժակ

Պատրաստման եղանակը`

Խաշած բանջարեղենը մաքրել, քերել առանձին ամանների մեջ։ Ձևամանի օգնությամբ մատուցվող ափսեի մեջ սկզբում լցնել կարտոֆիլը, տարածել, հարթեցնել, ավելացնել սոխն ու ծովատառեխը, տարածել, հաջորդ շերտը լցնել գազարը, ապա` մայոնեզը, ապա` բազուկը։

Վերջում լցնել մայոնեզը, տարածել։

Զգույշ հեռացնել ձևամանը, դնել սառի, մատուցել։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս