Բաժիններ՝

Աղցան՝ մարինացված բանջարեղենից

Բաղադրիչներ

1. Բողկ – 5-6 հատ


2. Երիտասարդ կաղամբ – 200 գ


3. Գազար – 1 հատ


4. Սամիթ – 1 փունջ


5. Շաքարավազ, աղ


6. Ձիթայուղ – 3-4 ճ/գ


7. Խնձորի քացախ – 50 գ

8. Բալզամիկ քացախ – 1/2 թ/գ

9․ 1 կիտրոնի հյութ

Պատրաստման եղանակը

Բողկը և գազարը բարակ շերտատել։ Կաղամբը և սամիթը մանր կտրատել։

Կիտրոնի հյութը խառնել աղի, մի պտղունց շաքարավազի, քացախի և ձիթապտղի յուղի հետ։

Բանջարեղենը տեղափոխել ապակե տարայի մեջ, ավելացնել սոուսը և լավ թափահարել։ Թողնել մարինացվի առնվազն 2 ժամ։

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս