Բաժիններ՝

Մոցարելայով օմլետ

Բաղադրատոմսը՝ «Сыроварня» ռեստորանի բրենդ-շեֆ Սերգեյ Նոսովի կողմից:

Բաղադրիչներ

1. Ձու – 5 հատ

2. Սերուցք – 2 ճ/գ

3. Կարագ – 25 գ

4.  Աղ և սև պղպեղ

5. Մոցարելլա – 50 գ

6. Սպանախ – 50 գ

7. Բուլղարական պղպեղ – 50 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Պանիրը քերել, բանջարեղենը կտրատել:

2. Ձուն հարել սերուցքի հետ, ավելացնել կարագ:

3. Խառնել բոլոր բաղադրիչները, լցնել կաղապարի մեջ և եփել ջեռոցում 12 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս