Մոցարելայով օմլետ
Բաղադրատոմսը՝ «Сыроварня» ռեստորանի բրենդ-շեֆ Սերգեյ Նոսովի կողմից:
Բաղադրիչներ
1. Ձու – 5 հատ
2. Սերուցք – 2 ճ/գ
3. Կարագ – 25 գ
4. Աղ և սև պղպեղ
5. Մոցարելլա – 50 գ
6. Սպանախ – 50 գ
7. Բուլղարական պղպեղ – 50 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Պանիրը քերել, բանջարեղենը կտրատել:
2. Ձուն հարել սերուցքի հետ, ավելացնել կարագ:
3. Խառնել բոլոր բաղադրիչները, լցնել կաղապարի մեջ և եփել ջեռոցում 12 րոպե:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը